Hvad foregår der? #1

20. juli 2020 3 Af Mette

Jeg har besluttet at indføre et mere eller mindre fast punkt på bloggen, med et ugen der gik indlæg som jeg har valgt at kalde “Hvad foregår der?”. Jeg har længe tænkt, at jeg ville indføre det, når vi kom til USA, således at der er en ugentlig status fra os. Lige nu sker der så meget omkring os, at vi af og til selv har svært ved at følge med. Jeg synes derfor, det er et fint tidspunkt at starte på. Nu er vi jo heller ikke mere fortravlede og interessante end som så. Der skal således være noget at skrive om, for at jeg udgiver, et “Hvad foregår der?” indlæg. Min plan er, at indlægget udgives mandag. Når vi kommer til USA må der dog påregnes tidsforskel, og jeg vil således udgive den på min mandag, for at få hele vores uge med. Ligeså kan der være mandage, hvor det enten ikke er relevant eller hvor indlægget er forsinket og først kommer tirsdag, vi ved jo endnu ikke rigtigt, hvad tiden byder os, når vi kommer afsted. Der vil således være tale om et næsten fast punkt.

Uge 29

Mandag: Dagen hvor vores Jesperhusferie var slut og vi vendte hjem til lokalområdet, til det hus som vi havde lånt, indtil vi kunne flytte ind i sommerhuset fra lørdag. Dagen var noget kaospræget og børnene sov helt forfærdeligt om natten, jeg tilskriver det, den uro der var på hele familien, som lige skulle finde på plads og tilbage til hverdagen igen.

Vi havde lovet at vande drivhuset mens vi boede i huset, det sørger Isolde og Martin for – så er der nemlig håb for at der stadig er liv i drivhuset når ejerne kommer hjem igen.

Tirsdag: Min første arbejdsdag efter ferien og den dag det gik op for mig, at vores nye dyne og puder ikke var kommet med containeren på rejsen, men i stedet stadig stod i det der engang var soveværelset på Anemonevej

Onsdag: Dagen hvor Emmy i den grad slog sig selv hjem i ludo. Hun havde reageret temmeligt voldsomt på igen at flytte til et nyt sted og sove i en ny seng. Hun sov yderst sparsomt og meget uroligt om natten. Ligeså gjorde hun i dagplejen, det resulterede i, at hun måtte kapitulere og overgive sig til søvnen i mine arme onsdag eftermiddag. Det er ellers noget, hun kun meget sjældent gør, faktisk så sjældent at jeg ikke kan huske, hvornår hun sidst faldt i søvn på den måde. Selvom det er synd for hende, at hun har haft så svært ved at finde ro, så indrømmer jeg gerne, at jeg faktisk nød det bare en lille bitte smule.

Torsdag: Dagen hvor vi var til fødselsdag på kineseren ved moster Nor og Liv. En hyggelig aften. På en ret presset dag. Jeg var på arbejde, hvorefter vi hentede den bil, vi havde lejet, fordi vi forventede at den ene af vores biler var solgt fra fredag. Dette mens Isolde fik engelskundervisning og vi hentede Emmy. Efterfølgende gik turen til borgerservice, hvor der skulle laves adresseændring, en ikke helt let opgave, men det virker til lykkes. Vi nåede det hele og vi ankom til fødselsdagen i tide. Torsdag var faktisk også dagen, hvor Isolde tabte endnu en tand og var lidt bekymret for, om tandfeen nu kunne finde hende på den midlertidige adresse. Det kunne den heldigvis godt.

Fredag: Den dag hvor jeg havde min sidste dagvagt. Der er stadig nogle aftenvagter, før der er helt slut, men den sidste dagvagt, det var lidt vemodigt. Det var også dagen, hvor vi forventede, at vores ene bil blev afhentet, den var så godt som solgt, men desværre sprang køber fra i sidste øjeblik. Det var mildt sagt “pisse irriterende” og efterlod os med pænt mange frustrationer, især fordi vi jo nu pludselig stod der med tre biler, i stedet for to og lige om lidt kan vi faktisk nøjes med en. Der er dog ikke tid til at dvæle ved den slags mavepustere alt for længe. Op på hesten igen, nu skal den bil sælges og den skal sælges til en anstændig pris. Så hvis du selv eller nogen du kender mangler en lækker og ikke alt for dyr bil, så tjek annoncen på min FACEBOOK. Del den eller køb den, på forhånd tak 🙂

Lørdag: Dagen hvor vi flyttede ind i sommerhuset, som skal være vores base resten af tiden, mens vi er i Danmark. Eller faktisk var det mest Martin, der flyttede ind i sommerhuset, for jeg var på arbejde, da vi kunne komme ind i det. Hvordan det gik ved jeg ikke helt, men de var i hvert fald installeret i fin stil, da jeg kom hjem på den anden side af midnat.

Søndag: Den sidste dag i ugen. Vi brugte den på at finde lidt på plads i sommerhuset og lade op til mandagen og den nye uge. Eller det gjorde resten af familien, jeg selv tog på endnu en aftenvagt og var først hjemme igen efter midnat hvor en ny uge var begyndt.