Sådan bor jeg, lidt endnu

27. april 2020 0 Af Mette

Så er det blevet tid til at skabe lidt opmærksomhed omkring vores skønne hus, som vi har besluttet at udleje, mens vi er afsted på vores eventyr til Washington DC.

I weekenden fik vi taget de sidste billeder og lavet et opslag på facebook, som mange har været så søde at dele. 1000 tak for det. Vi er jo virkelig glade for vores hjem. Allerhelst fulgte vi faktisk Isolde opfordring og tog huset med, men som jeg skriver i DETTE indlæg, vil det nok være i overkanten at forlange af flyttefirmaet. Derfor har vi besluttet, at den bedste løsning er at leje det ud.

Vi havde egentlig et forår, som var spækket med arrangementer og fester, men det kom corona og stjal, så pludselig var det bedre tid. Den tid har vi brugt på lidt småprojekter, i forhold til at gøre huset udlejningsklart. Der er blandt andet fikset et tag på redskabsskuret (og halvtag), repareret en skabslåge og lignende. For hver dag der går, bliver vi mere klar til at tage af sted, det skulle vi jo ret beset også gerne, i og med at tiden løber og vi nærmer os afgangstidspunktet, omend der stadig er et par måneder, hvis alt går vel. Der er stadig en del praktiske detaljer, som vi kæmper lidt med at få styr på. Vi kommer ikke udenom, at corona og rejserestriktionerne giver os en ekstra dimension på udfordringssiden, men vi forsøger at tænke kreativt, så det løser sig alligevel.

I mit indlæg BOLIGJAGT skrev jeg lidt om området, som vi bor i nu, og at vi forventer at skulle sluge en kamel eller to, når vi skal finde en bolig i Washington DC området, da amerikanernes boligstil ikke rigtigt matcher vores nuværende boligstil. Vi bor på ingen måde i et “Bo Bedre hjem”, faktisk tror jeg simpelthen ikke, at vi går nok op i boligindretning, til at boligmagasinerne vil finde vores hjem interessant. Vi ved endnu ikke, hvor og hvordan vi kommer til at bo, men jeg kommer jo uden tvivl til at dele det på et senere tidspunkt, jeg synes derfor det er tiden til en lille housetour så i kan ser hvad vi kommer fra. Om ikke andet så for sammenligningsgrundlagets skyld.

Så here goes….. (indlægget fortsættes under billedrækken).

Der er som nævnt, lavet opslag på facebook og vi vælger i første omgang, at bruge de sociale medier som platform for den første kontakt til mulige interesserede lejere. Du finder link til mine profiler i højre side, hvis du læser på PC og nederst hvis du læser med på telefon, tablet eller lignende. Der er vist interesse fra flere sider, men der er ikke skrevet kontrakt eller givet håndslag endnu.