10 ting ikke alle ved

17. marts 2020 2 Af Mette

Antallet af læsere her på bloggen vokser, hvilket jo er helt fantastisk. Jeg er meget taknemmelig for, at i har lyst til, at følge med i hvad der rører sig i vores forberedelsesfase. Det betyder, at det ikke længere kun er familie og venner, som læser med. Budskabet om bloggen må selvfølgelig fortsat gerne spredes til interesserede. Jeg tænker, det er tid til en kort præsentation af, hvem jeg er. Jeg har skrevet 10 hurtige facts om mig. De der kender mig godt får nok ikke den store overraskelse denne gang, men jeg skal jo starte et sted. Jeg forestiller mig, at jeg fremadrettet vil dele mere i samme stil. Bare sådan kort og præcis et antal facts om mig og/ eller min familie. Jeg svarer dog gerne på de fleste spørgsmål hvis du skriver dem i kommentarfeltet eller på de sociale medier som der er link til på siden.

1. Jeg er 36 år
2. Jeg er mor til to skønne piger på 5 og 0 år pr. dags dato
3. Jeg er gift med Martin siden 2012
4. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2008 derefter klinisk vejleder for sygeplejestuderende i 2010
5. Jeg har arbejdet indenfor både kirurgisk og medicinsk område.
6. Jeg har før min sygeplejerske uddannelse taget en HHX eksamen
7. Jeg hader at lave mad, men jeg elsker at spise det
8. Jeg slapper bedst af og lader batterierne  op med en god bog (det bliver desværre til for lidt)
9. Jeg nyder at rejse og opleve verden
10. Jeg har faktisk kun besøgt USA en gang i mit liv

Ingen Corona fare ved interaktion i kommentarfeltet