Nyt år, nye tanker og mange nye gøremål.

8. januar 2020 0 Af Mette

Nu er der taget hul på et nyt år i bedste venners lag. Det nye år er sådan for alvor skudt i gang herhjemme i denne uge, efter en dejlig lang juleferie for os alle. Nytåret var en fantastisk aften, som du kan læse mere om HER, men også en reminder om, at vores afrejse rykker tættere på. Der er nu, cirka et halvt år tilbage og vi er nærmest ikke begyndt endnu. To-do-listen er lang, som et ondt år og jeg føler mig faktisk allerede bagud her ved starten af det nye år. Omvendt så tænker jeg, at vi helt sikkert nok skal nå det. Vi har da også lavet de første indledende øvelser, i form af at forsøge, at systematisere det vi skal have styr på. Det gjorde desværre bare to-do-listen længere. Jeg tænker dog stadig, at der er håb for, at vi når i mål til tiden. Nedenfor giver jeg jer et indblik i den første del af to-do-listen, samt et indblik i familiens store og halvstore begivenheder i første del af 2020.

Et lille indblik i vores liste:

  • Pas til Emmy.
  • Søge visum for hele familien.
  • Udfylde ESTA – det skulle efter sigende være en fordel, at have både ESTA og visum allerede inden besigtigelses rejsen, da det måske vil lette turen gennem lufthavnen.
  • Planlægning af besigtigelsesrejsen – den rejse hvorpå vi skal finde et hjem, som passer til vores familie, mens vi er i Washington DC. Samtidig skal vi danne os et overblik vores kommende lokalområde.
  • Skole til Isolde afhænger af boligområde og derfor er det vigtigt, at vi finder en bolig i et område, som hører til en anstændig skole.
  • Overblik over vaccinationer, herunder hvilke vi måtte mangle – jeg kan allerede konstatere, at Isolde mangler en hepatitis vaccination.
  • Planlægning af min opsigelse, det er der faktisk allerede så småt taget hul på, i form af en meget fin dialog med min afdelingssygeplejerske omkring hvordan vi tilrettelægger det bedst muligt.
  • SOMMERFERIE, meget vigtig detalje da vi gerne vil holde lidt ferie i Danmark inden vi tager afsted – samtidig er der lige den detalje, at indholdet af vores hus skal shippes til USA og det kan tage 6 uger. Det kommer til at kræve lidt koordinering, som vi også må tage højde for i planlægningen.
Et lille feriehint – det kommer der helt sikkert mere om 🙂

Ovenstående er blot otte af punkterne på vores mega lange liste og dermed et lille kig indenfor i det puslespil, vi for alvor tager fat på at samle i det nye år. Jeg vil senere løfte sløret for mere planlægning og flere lister, eller i hvert fald punkter som er interessante at dykke ned i. Ligesom jeg også vil dele de punkter, der dukker op undervejs, som vi ikke havde set komme. Lige nu ved jeg selvsagt ikke, hvad det skulle være. Jeg er dog helt overbevist om, at selvom vi er godt forberedt, så vil der komme overraskelser forud for afrejse, men så er vi også klar til at tage imod dem. Vi er klar til, at komme i gang med projektet, som jeg nævner, er der flere dele, vi så småt har åbnet for i 2019. På trods af det kan vi konstatere, at vi næppe kommer til at kede os i første halvår af 2020. Alt sammen kommer det til, at foregå sideløbende med årets almindelige arrangementer, som i år byder på en masse spændende og vigtigt. Dette især fordi vores første hjemrejse ikke er planlagt og formentlig heller ikke bliver det foreløbigt. Det er derfor særligt vigtigt for mig, at vi kan deltage i de arrangementer, vi er inviteret til, så vi kan få hjertet fyldt godt op med gode minder. Det begynder med en barnedåb lige rundt om hjørnet her midt i januar, en fætter/kusine fødselsdag på den anden side af midten og januar slutter vi af med mine forældres 2 x 60 års fødselsdag. Desuden kan vi se frem til konfirmation, flere fødselsdage, en skolestart for Isolde og et bryllup. Der vil således være rig mulighed for, at samle på gode minder vi kan medbringe.